Kauniala-ajo
OPERAATIO KAUNIALA OLI SAANUT ALKUNSA.
Jälkikäteen ajateltuna, mukana olleet kuljettajat ja varsinkin isäntinä toimivat yritykset sekä yhteisöt tekivät todella arvokasta työtä. Sillä jo seuraavana vuonna (1967) oli Kaunialan sotavammasairaalan potilaiden vierailulle isäntä joka otti Heidät vieraikseen.
Vuona 1970 siirryttiin Kauniala-ajo ajamaan keväisin ja vuonna 1971 ajopäiväksi vakiintui toukokuu. Aloite Kauniala-ajosta tuli kerholta, joka oli johtokunnan kesken pohtinut jo huhtikuussa vuonna 1965 esim. invalidilapsille suunnattua ohjelmaa, kuten Tanskan kerho oli toiminut. Eräänlaisena mallina oli myös taksiautoilijoiden muutaman kerran tehty tempaus, jossa oli ajelutettu lapsia ja kerran polioinvalideja.

1972 Santahamina

2010 Eduskunnan lisärakennus
Näin Kauniala-ajosta muodostui joka keväinen odotettu tapahtuma.

2011 Sinebrychoff

2012 Saattue saapumassa Fortumille
7.9.2013 oli sotainvalidien ja kerhon kannalta merkittävä päivä. Kauniala-ajo suoritettiin viimeisen kerran. Kuvaavaa on, että viimeisenä vieraiden isäntänä toimi Puolustusvoimat, ympyrä tavallaan sulkeutui, voidaanhan ajatella, että Suomen Puolustusvoimia palvellessaan "Kaunialan Pojilla" kaikki alkoi. Ajojen päättymiseen vaikutti veteraanien rivien harventuminen. Kaunialan vapaa-ajanohjaaja Sari Honkonen ja puheenjohtaja Herbert Mäklin sekä ICCH halusivat, kuten puheenjohtaja Vesa-Pekka Meskanen sanoi Helsingin Sanomien toimittaja Marja Salomaalle 8.9.2013 " .... pitkä perinne haluttiin lopettaa arvokkaasti." Samaisessa artikkelissa Liikkuvan Poliisin ylikonstaapelin Janne Vällärin luonehdintaan ICCH:n jäsenistö voi yhtyä "...on ollut kunnia olla mukana."

2013 Santahamina, isäntänä kenraali Puheloinen

2013 Santahamina, Maanpuolustuskorkeakoulun edessä