ICCH 2018

Koulutus

Hallitus pyrkii järjestämään koulutuksia jäsenistön tarpeen mukaan.


Ajokurssit

Helmikuussa on liukkaan kelin kurssi Kuusamossa yhteistyössä Vehon kanssa. Maaliskuussa Audi-ajokoulutustapahtuma Muoniossa. Kesäkuukausina kerho yrittää saada motoristeillemme kurssitusta turvalliseen ajoon. Näistä kaikista tiedotetaan erikseen lähempänä ajankohtaa.


Turva- ja muu koulutus

ICCH VIP-Driver Academy
on laaja koulutuspaketti, kahdelle vuodelle jaksottuva koulutusohjelma. Koulutusohjelmaan kuuluu TASO 1 ja TASO 2 jotka toteutetaan vuosien 2018 ja 2019 aikana, sekä näiden jälkeen tulevat myöhemmin räätälöitävät jatkokurssit. ICCH VIP-Driver Academy jatkuu vuoden 2018 aikana kaksipäiväisellä EA1 ensiapukurssilla ja pitävän kelin kesäajokurssipäivällä, jossa jatketaan mm. hätätilanneharjoituksia sekä henkilösuojausta.


Kerhoillat ja yhdessäolo

Hallitus pyrkii järjestämään itse ja yhteistyökumppanien kanssa pitkin vuotta vaihtuvin teemoin kerhoiltoja ja muita vastaavia tapahtumia.

Hallitus järjestää kerhon joulujuhlat loppuvuodesta.


Urheilu- ja harrastetoiminta

Keväällä järjestetään perinteinen salibandyottelu Audi Center Helsinkiä vastaan.

Kerhon golfmestaruudesta pelataan alkusyksystä niin jäsenistön kuin yhteistyökumppaneiden kesken. Syksyllä pelataan perinteinen ICCH yhteistyökumppaneiden salibandyturnaus Santahaminassa MPKK:n tiloissa.

Näistä ja muista tapahtumista tiedotetaan erikseen lähempänä ajankohtaa.